Kom billigt med bus til valgurnen

9. juni 2015 Sundeved

Penge skal ikke være en hindring for at stemme til kommunalvalget den 18. juni. Derfor har Sydtrafiks besluttet, at Sydtrafik på valgdagen sælger en kampagnebillet til fem kr. for en tur frem og tilbage fra valgstedet.

Med kampagnebilletten kan du køre med bus til valgstedet og hjem igen for fem kr. Man kan også bruge Flextur, men her gælder særlige regler i forhold til normal kørsel. Se mere på www.

Artiklen fortsætter under annoncen

sydtrafik.dk

Sydtrafik er klar til at køre vælgere til og fra urnerne.

Sydtrafik er klar til at køre vælgere til og fra urnerne.

Sønderborg Kommune har sin egen billet, og den kan benyttes i hele kommunen mellem kl. 8 og 21 på valgdagen den 18. juni. Den billige billet kan købes af alle, der har en mobiltelefon eller en smartphone.

Den købes som SMS- eller mobilbillet.

Koden er FV15Sønderborg. Se mere på www.sydtrafik.dk

Sydtrafik har ikke mulighed for at lave kampagnebilletter på andre billettyper, og billetten er kun gyldig på valgdagen, den 18. juni.

Sådan gør du:

  • Mobilbillet: Hent app´en Sydtrafik Mobilbillet gratis i App Store og Google Play eller tilgå den direkte på mobilbillet.sydtrafik.dk/app. Kampagnebilletten vælges fra menuen Eventbillet under Andre billetter i hovedmenuen. Tryk på ønsket billet og gennemfør køb.
  • SMS billet: Skriv FV15Sønderborg i en sms og send den til 1408. Efter bestilling skal købet bekræftes, og du modtager billetten på din telefon. Bestilling koster almindelig SMS-takst.
  • Flextur: Det er muligt at benytte sig af kampagnetilbuddet på Flextur, men her gælder særlige regler i forhold til normal kørsel: Du skal købe kampagnebilletten via SMS- eller Mobilbilletten, før du bestiller din tur, så du kan oplyse kampagnebillettens billetnummer. Billetten har lang gyldighedstid, så du kan nå at bestille kørsel i god tid. Du skal bestille din tur mellem kl. 8 og 16 på hverdage. Se mere om Flextur på www.sydtrafik.dk.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk