Kom gratis med til Sønderjyskes overlevelseskamp

24. april 2014 Uncategorized

Kampen om overlevelse i landets bedste række er uhyggelig tæt. Nu prøver klubbens sponsor Sydbank derfor at hjælpe holdet på downloadvej ved at skabe en vinderkulisse. Det sker samtidig med indvielsen af en ny tribune.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er ingen tvivl om, at det bliver en rigtig festlig dag på Sydbank Park, hvor der vil være en masse aktiviteter for alle de fremmødte. Derfor håber vi på flot opbakning og naturligvis tre point, siger administrerende direktør i SønderjyskE, Klaus B. Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kan hente billetter til kampen efter først-til-mølle-princippet fra fredag den 25. april kl. 10.00 i Sydbanks filialer. Der udleveres op til to billetter per person.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...