Kom med på High5Girls ROBOT-HACKATHON i Universe

13. september 2021 Uddannelse

Kom og vær med til en dag med masser af robot-sjov, når foreningen High5Girls introducerer dig til robotternes verden. Sammen skal vi lære at tænke som en robot og opleve, hvordan vi kan bruge robotter til at skabe bedre levevilkår for mange mennesker.

Kan du lide at prøve kræfter med noget nyt, blive klogere på samfundet omkring dig, være med til at skabe forandring for mennesker og dyr på vores klode, samtidig med, at du hygger med nye veninder?

Så kom med på High5Girls ROBOT-HACKATHON for piger i alderen 13 – 15 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

High5Girls er en forening, der arbejder for at motivere piger i alderen 13 – 19 til at interessere sig for teknologi og videnskab på en sjov og inspirerende måde.

På denne Hackathon skal vi kode robotter i FUF-Naturvidenkskabshuset ved Universe Science Park.

Robotter er en stor del af den verden vi lever i – man lægger måske ikke mærke til det hver dag, men de hjælper os allerede med masser af ting.

Det er sjovt at kode – og ja, alle kan være med, når vi tager fat på robotkodning, skriver Hig5Girls i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med High5Girls’ unge, kvindelige rollemodel – robot-ingeniøren Nuria, vil du lære at tænke som en robot, og vi skal også se på, hvordan vi kan bruge robotter til at skabe bedre liv for mange mennesker.

Når du har lært at tænke som en robot, skal vi sammen finde på opgaver, som er sjove at få en robot til at løse – så koder vi ‘Fable robotten’, og til sidst præsenterer I jeres robotter og dens kunnen for hinanden.

Campen er gratis og du får forplejning.

Mødetid ved Universe den 26.september klokken 9-15

Artiklen fortsætter under annoncen

Et par dage før campen modtager du en velkomstmail med nærmere info og telefonnumre til os.

Antal deltagere: Der er plads til 12 piger

Du kan tilmelde dig her på High5Girls’ hjemmeside .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...