Kom med på High5Girls ROBOT-HACKATHON i Universe

13. september 2021 Uddannelse

Kom og vær med til en dag med masser af robot-sjov, når foreningen High5Girls introducerer dig til robotternes verden. Sammen skal vi lære at tænke som en robot og opleve, hvordan vi kan bruge robotter til at skabe bedre levevilkår for mange mennesker.

Kan du lide at prøve kræfter med noget nyt, blive klogere på samfundet omkring dig, være med til at skabe forandring for mennesker og dyr på vores klode, samtidig med, at du hygger med nye veninder?

Så kom med på High5Girls ROBOT-HACKATHON for piger i alderen 13 – 15 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

High5Girls er en forening, der arbejder for at motivere piger i alderen 13 – 19 til at interessere sig for teknologi og videnskab på en sjov og inspirerende måde.

På denne Hackathon skal vi kode robotter i FUF-Naturvidenkskabshuset ved Universe Science Park.

Robotter er en stor del af den verden vi lever i – man lægger måske ikke mærke til det hver dag, men de hjælper os allerede med masser af ting.

Det er sjovt at kode – og ja, alle kan være med, når vi tager fat på robotkodning, skriver Hig5Girls i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med High5Girls’ unge, kvindelige rollemodel – robot-ingeniøren Nuria, vil du lære at tænke som en robot, og vi skal også se på, hvordan vi kan bruge robotter til at skabe bedre liv for mange mennesker.

Når du har lært at tænke som en robot, skal vi sammen finde på opgaver, som er sjove at få en robot til at løse – så koder vi ‘Fable robotten’, og til sidst præsenterer I jeres robotter og dens kunnen for hinanden.

Campen er gratis og du får forplejning.

Mødetid ved Universe den 26.september klokken 9-15

Artiklen fortsætter under annoncen

Et par dage før campen modtager du en velkomstmail med nærmere info og telefonnumre til os.

Antal deltagere: Der er plads til 12 piger

Du kan tilmelde dig her på High5Girls’ hjemmeside .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...