Kom og hør om EUC Syds HTX og IB

16. januar 2023 Uddannelse

Det er tid for de unge at vælge, hvilken retning de skal i og som elev, der er på vej fra folkeskolen ud i en ungdomsuddannelse, kan det være svært at finde ud af præcis, hvad man vil lære mere om, og hvilken retning man skal gå.

Derfor åbner EUC Syd dørene på Hilmar Finsens Gade i Sønderborg op for alle, der gerne vil vide mere om skolens gymnasiale uddannelser: HTX og IB.

Under informationsmødet den 24. januar fra klokken 17 kan interesserede unge og deres forældre få en snak med undervisere, elever og studievejledere, der fortæller om hverdagen på skolen, studieretningerne, fagligt og socialt miljø, SU, elevråd, videreuddannelsesmuligheder og meget mere. Derfor får eleverne rig mulighed for at få et godt indblik i og indtryk af HTX og IB, skriver EUC Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver vist rundt i klasselokaler, laboratorier og hyggeområder – og selvfølgelig er der tid til at stille spørgsmål undervejs. Informationsmødet vil vare cirka en time.

Onsdag den 25. januar er der igen åbent hus på EUC Syd klokken 15 – og dér handler det om Internationalt Gymnasium.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...