Kom og hør om ungdomsuddannelserne EUX og EUD Business

22. december 2021 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Med en EUX Business Student fra BC Syd er du tæt på erhvervslivet samtidig med du går i skole. Der er sammenhold og plads til alle i klassen og gode fester har vi også og så kan du blive alt det, du drømmer om.

Sådan lyder det fra Simon Ramskov, der er en del af chefgruppen på BC Syd – og som står for det kommende Åbent Hus arrangement den 31. januar 2022 klokken 19.

Med en EUX Business er din fremtid åben, både når du vil tage en praktisk uddannelse og læse videre, fordi den er et forløb, der gør dig klar til tage en læreplads allerede efter to år. Samtidig får du en gymnasial eksamen, som du kan bruge til at læse videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er ikke alle unge, som drømmer om studenterhue og om at læse på universitet. Der er også unge, som drømmer om at arbejde i butik og dem har vi også uddannelse til”, siger Simon Ramskov til SønderborgNYT.

Med en EUD Business er du allerede efter et år klar til en læreplads i erhvervslivet. Du får en uddannelse, der stiller skarpt på dine evner og det, du brænder for at arbejde med, allerede mens du er på skolen. På denne måde er du klar til at bringe dine evner i spil, når du kommer ud i erhvervslivet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Praktikplads bliver ikke et problem, fordi der er 84 virksomheder, der arbejder sammen med skolen”, siger Simon Ramskov.

Du får muligheden for at specialisere dig inden for Detail og Handel, som er efterspurgte områder, når du skal ud at arbejde i en butik eller en virksomhed.

”Den 31. januar er der åbent hus for kommende elever på EUD og EUX og det er en rigtig god idé at komme og få en snak med nuværende elever, som kan fortælle, hvordan det er at gå på skolen og du kan møde lærerne”, siger Simon Ramskov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse meget mere om Åbent Hus den 31. januar og søge optagelse på BC Syd’s hjemmeside her.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...