Kom og hør Venstres Heidi F. Jørgensen fortælle om sine politiske visioner

24. oktober 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag den 31. oktober kl. 19.00 inviterer Venstre-kandidat Heidi F. Jørgensen Sønderborg kommunes borgere til et dialogmøde, tapas og vino.

Arrangementet er gratis og foregår i Broager Sparekasse Skansen, Loungen.

Der er et begrænset antal pladser, så det er nødvendigt at tilmelde sig HER på LINKET

Heidi F. Jørgensen er ikke alene om at have rodet på vælgermødet.

Heidi F. Jørgensen vil gøre sit for, at kommunens medarbejdere får lov til at bruge deres kompetencer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ellen Trane Nørby, sundhedsminister, skal fortælle, hvordan regeringen vil skabe et Danmark i balance og hvad betyder det for Sønderborg Kommune?

“Det synes jeg selv, kan være interessant at høre om – og nogle af regeringens ideer kan vi jo bruge til at skabe en kommune i balance”, siger Heidi F. Jørgensen til SønderborgNYT.

Folketingsmedlem for Venstre, Eva Kjer Hansen, vil komme med sine bud på, hvordan der kan afbureaukratiseres i det offentlige.

“Og så vil jeg selv fortælle, hvad jeg gerne vil arbejde med, hvis vælgerne stemmer mig ind i byrådet”, siger Heidi F. Jørgensen, der er selvstændig erhvervsdrivende og netop har solgt Ib Rehné Cairo, som hun havde sammen med manden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så nu har jeg tid til politik og vil gøre noget ved de ting, som jeg selv syntes var besværlige, da vi havde restauranten”, siger kandidaten. Selvom det er gået fremad med erhvervsvenligheden, så er der stadig en del, som kommunen kan gøre bedre og hurtigere.

“Og jeg er tidligere socialrådgiver og har arbejdet i en kommune. Derfor vil jeg arbejde for, at de medarbejdere, der har kompetencerne til bestemte opgaver, får lov til at løse dem. Det er forkert at topstyre deres beslutninger”, siger Heidi F. Jørgensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil gerne gøre en forskel og jeg kan ikke bare lade udfordringerne ligge. Jeg holder meget af vores skønne område, og der er over årene sket rigtigt mange positive ting i Sønderborg kommune, som vi også skal huske at passe på og bygge videre på”, siger Venstre-kvinden.

Hvis Hedi F. Jørgensen skulle stemme på en byrådskandidat, der ikke er i Venstre, så er hun slet ikke i tvivl.

“Helt klart på Jesper Kock. Vi har et branchefællesskab, vi begge tror på samarbejde og praktiserer det faktisk i valgkampen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan du iøvrigt opleve ved selvsyn på fredag mellem 15.30 og 18 i Citykrydset i Sønderborg.