Kom til fernisering: Kunstværk viser en skole med vokseværk

21. september 2016 Uddannelse

Elevtallet på Sønderborg International School er i voldsom vækst og murene strammer om børn og voksne i bygningerne på Sdr. Landevej. Derfor er skolen på jagt efter nye, større lokaler. De sprængfyldte rammer om dagligdagen på Sønderborg Internationale School  har inspireret forælder og lokal designer Nico Daams til det 8m2 store vægmaleri som fredag den 30. september kl. 11.30 bliver afsløret på skolens bygning mod Ørstedsgade.

På billedet ses en kæmpemæssig saks, et gigantisk viskelæder og andet skolegrej fare gennem luften, ud i lyset gennem en splintret rødstensmur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skabt sammen med børnene
En del af skolens elever har i sommerferien bidraget til det færdige maleri, som i dag kan ses fra Ørstedsgade.

Jeg blev spurgt af vores forældre-lærerudvalg om jeg ville stå for et kunstprojekt i ASP/SFO-ens ferieprogram. Jeg sagde ja fordi det var en god måde for mig at bidrage til skolen. Det har været en fornøjelse at samarbejde med børnene i ASP. De har malet de store basisformer i maleriet. Det har skabt et enormt ejerskab blandt børnene fortæller Nico Daams. Han understreger, at maleriet flytter med, når skolen engang flytter ind på sin nye adresse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk