Kom til Store Legedag i Midtals Friskole

27. oktober 2019 Augustenborg

Midtals Friskole inviterer for andet år i træk til ”Store legedag” – en hyggelig formiddag – lørdag den 2. november fra 10 til 12, hvor der er forskellige aktiviteter og rig mulighed for at se skolen og snakke med skolens børn, lærere og forældre og få stillet de spørgsmål der er, så godt som uundgåelige, i forbindelse med en skolestart.

Midtals Friskole blev oprettet af en kreds af forældre i 1979. Den har til huse i den gamle landsbyskole i Helved, tæt ved skov og strand.
Artiklen fortsætter under annoncen

Skolen bygger på N.F.S. Grundtvigs og Christen Kolds tanker om børneskolen.

På Midtals Friskole er der plads til forskellighed. Der er trygge rammer for læring, både gennem leg og faglighed. Der er fokus på, at alle børn har forskellige behov og skal understøttes og udfordres på forskellige måder, skriver friskolen.

Skolen arbejder derfor også med niveauopdelt læring og samarbejde på tværs af alderstrin.

Som alle andre friskoler skal Midtals Friskoles undervisningstilbud stå mål med, hvad der kræves i folkeskolerne og det føres der tilsyn med. Vejen til målet går gennem en differentieret undervisning, som i sit forløb og sin helhed opfylder alle krav – og mere til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Midtals Friskole løftes af et skole-familie baseret fællesskab, som bidrager til at skabe nærhed både mellem lærere og børn, og mellem familier og lærere. Den nærhed er vigtig, for skolen er karakter- og prøvefri og al evaluering af børnene og deres trivsel foregår gennem dialog mellem skole og hjem.

Det prøvefri miljø giver børnene mulig for at blive helstøbte mennesker, der accepterer forskellighed og mangfoldighed, og som derigennem bliver rustet både fagligt og socialt til at håndtere de udfordringer verden byder på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og få en snak med os, mens børnene leger.

Vi byder på kaffe, saft og kage – og vi glæder os til at se Jer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...