Kommunen gør sit til at skaffe flere lærepladser

19. april 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådet besluttede på mødet den 20. marts 2013 at udsætte behandlingen af spørgsmålet om anvendelse af arbejdsklausuler ifølge ILO konvention og sociale klausuler ved udbud af drifts- og anlægsopgaver. Byrådet ønskede en egentlig sagsfremstilling for Økonomiudvalget og Byrådet inden der tages stilling til tingene..

Ifølge kommunens gældende indkøbspolitik og udbudsstrategi skal sociale klausuler anvendes.

Byrådet skal beslutte, om ILO-konvention nr. 94 om arbejdsklausulers anvendelse og håndhævelse skal anvendes i alle kontrakter vedr. bygge- og anlægsarbejder, tjenesteydelser og fabrikation mv.

Artiklen fortsætter under annoncen

På et lettere danske betyder det, at de virksomheder, som kommunen handler med, skal gøre noget for at uddanne unge mennesker og så skal de have den rummelig, som det kræver, når ledige skal sluses ind på arbejdsmarkedet.

Forvaltningen har sat en køreplan for aftaler sammen og den kigger Økonomiudvalget på onsdag, inden Byrådet samles.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...