Kommunen gør sit til at skaffe flere lærepladser

19. april 2013 Politik

Byrådet besluttede på mødet den 20. marts 2013 at udsætte behandlingen af spørgsmålet om anvendelse af arbejdsklausuler ifølge ILO konvention og sociale klausuler ved udbud af drifts- og anlægsopgaver. Byrådet ønskede en egentlig sagsfremstilling for Økonomiudvalget og Byrådet inden der tages stilling til tingene..

Ifølge kommunens gældende indkøbspolitik og udbudsstrategi skal sociale klausuler anvendes.

Byrådet skal beslutte, om ILO-konvention nr. 94 om arbejdsklausulers anvendelse og håndhævelse skal anvendes i alle kontrakter vedr. bygge- og anlægsarbejder, tjenesteydelser og fabrikation mv.

Artiklen fortsætter under annoncen

På et lettere danske betyder det, at de virksomheder, som kommunen handler med, skal gøre noget for at uddanne unge mennesker og så skal de have den rummelig, som det kræver, når ledige skal sluses ind på arbejdsmarkedet.

Forvaltningen har sat en køreplan for aftaler sammen og den kigger Økonomiudvalget på onsdag, inden Byrådet samles.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...