Kommunen gør sit til at skaffe flere lærepladser

19. april 2013 Politik

Byrådet besluttede på mødet den 20. marts 2013 at udsætte behandlingen af spørgsmålet om anvendelse af arbejdsklausuler ifølge ILO konvention og sociale klausuler ved udbud af drifts- og anlægsopgaver. Byrådet ønskede en egentlig sagsfremstilling for Økonomiudvalget og Byrådet inden der tages stilling til tingene..

Ifølge kommunens gældende indkøbspolitik og udbudsstrategi skal sociale klausuler anvendes.

Byrådet skal beslutte, om ILO-konvention nr. 94 om arbejdsklausulers anvendelse og håndhævelse skal anvendes i alle kontrakter vedr. bygge- og anlægsarbejder, tjenesteydelser og fabrikation mv.

Artiklen fortsætter under annoncen

På et lettere danske betyder det, at de virksomheder, som kommunen handler med, skal gøre noget for at uddanne unge mennesker og så skal de have den rummelig, som det kræver, når ledige skal sluses ind på arbejdsmarkedet.

Forvaltningen har sat en køreplan for aftaler sammen og den kigger Økonomiudvalget på onsdag, inden Byrådet samles.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...