Kommunen gør sit til at skaffe flere lærepladser

19. april 2013 Politik

Byrådet besluttede på mødet den 20. marts 2013 at udsætte behandlingen af spørgsmålet om anvendelse af arbejdsklausuler ifølge ILO konvention og sociale klausuler ved udbud af drifts- og anlægsopgaver. Byrådet ønskede en egentlig sagsfremstilling for Økonomiudvalget og Byrådet inden der tages stilling til tingene..

Ifølge kommunens gældende indkøbspolitik og udbudsstrategi skal sociale klausuler anvendes.

Byrådet skal beslutte, om ILO-konvention nr. 94 om arbejdsklausulers anvendelse og håndhævelse skal anvendes i alle kontrakter vedr. bygge- og anlægsarbejder, tjenesteydelser og fabrikation mv.

Artiklen fortsætter under annoncen

På et lettere danske betyder det, at de virksomheder, som kommunen handler med, skal gøre noget for at uddanne unge mennesker og så skal de have den rummelig, som det kræver, når ledige skal sluses ind på arbejdsmarkedet.

Forvaltningen har sat en køreplan for aftaler sammen og den kigger Økonomiudvalget på onsdag, inden Byrådet samles.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Risiko for skybrud mandag morgen og formiddag

27. juni 2022 Samfund

I det sønderjyske er de første lyn også blevet registreret – og det første skybrud kan være lige på trapperne, skriver TVs Vejret. Et lavtryk med tilhørende koldfront ligger på tværs af landet og giver i de tidlige morgentimer kraftige regnbyger i det jyske. Det giver risiko for kraftige tordenbyger, der kan være med skybrud. […]

Læs mere...