Kommunens lokaler og haller skal bookes på nettet

26. april 2013 Erhverv

Sønderborg Kommune siger goddag til informationsteknologien og giver kommunens borgere og foreninger adgang til at se og reservere alle lokaler og lokaliteter i kommunen.

Hvis du som borger eller forening gerne vil bruge en af kommunens lokaler eller lokaliteter, skal du fra den 25. april 2013 booke det online. Den dag går kommunens online bookingsystem i luften.

Uanset om du skal bruge en idrætshal, fodboldbane eller mødelokale på biblioteket skal dette fremover bookes via internettet. Linket findes på kommunens hjemmeside www.sonderborgkommune.dk under Borger-> Kultur og Fritid -> Booking

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreninger af oprettet

Er du foreningsmedlem, og er din forening godkendt som folkeoplysende forening i Sønderborg Kommune, er den allerede oprettet i bookingsystemet. Brugernavn og password er tilsendt.

Borgere kan også booke

Ønsker du som borger at booke en ledig tid i en af kommunens haller, kan dette, mod betaling, ske via den nye portal. Samme mulighed er der også for offentlige arealer som torve og pladser til eksempelvis cirkusarrangementer.

Som borger skal du blot have et log in. Dette opretter du selv på forsiden af bookingsiden under ”Ny bruger”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune er moderne

Lanceringen af online booking er blot endnu et skridt i den rigtige retning, når det handler om Sønderborg Kommunes brug af IT, og følger i kølvandet på kommunens netop åbnede facebookside, ny hjemmeside og fokus på digitale selvbetjeningsløsninger.

Online bookingsystemet skal være med til at gøre det nemmere for borgere og foreninger i kommunen, der ønsker at gøre brug af kommunens lokaler og lokaliteter. Systemet er derfor meget brugervenligt og nemt at overskue, så alle kan anvende det.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...