Konservative fik sat hold til valget

18. maj 2017 KV2017

De Konservatives kandidatteam på plads og det blev til genvalg som borgmesterkandidat til Ole Wandahl Stenshøj. Nummer to på listen er Trine Lindén efterfulgt af Jesper Højmark Esbensen, Tina Franson Spile, Ken Julius og Michael Petersen.

“Vi glæder os til en god og ordentlig valgkamp – præget af respekt for alle, der yder et frivilligt politisk og demokratisk arbejde uanset partifarve. Vi håber på, at der er andre end os, der har lyst til tale samarbejde, fremtidsvisioner og gode ideer frem for mudderkastning”, siger det konservative kandidatteam efter onsdagens opstillingsmøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ken Julius (5), Tina Franson Spile (4), Ole Wandahl Stenshøj (1), Trine Lindén (2), Jesper Højmark Esbensen (3) og Michael Petersen (6).

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Politik, Gråsten

Nu skal der laves en bystrategi for Gråsten, Rinkenæs og Egernsund

19. oktober 2021 Politik

Sønderborg Kommune tager fat på sin femte bystrategi og denne gang er det borgerne i Gråsten, Rinkenæs og Egernsund, der inviteres til at deltage i arbejdet med at definere deres byområdes identitet og potentiale – og udpege den fremtidige retning for byområdets udvikling. Kommunen forsøger på flere forskellige måder at få input fra borgerne: Det […]

Læs mere...