Korsang og jazz i Nygaard 4. maj

24. april 2013 Kultur

Lørdag d. 4. maj kl. 15.00 inviterer Foreningen Nygård til forårskoncert i Nygård i Nørreskoven på Als. Ved koncerten medvirker det kvindelige, københavnske vokalensemble Swe-Dames og den nordalsiske jazzgruppe SaxAppeal med sangerinden Iben Broholm.

Vokalensemblet Swe-Dames er et lille udsøgt vokalensemble, der blev dannet i 1988. Ensemblet, der tidligere har sunget på Nygård, består af 12-14 erfarne, kvindelige sangere i forskellige aldre, og koret arbejder på et musikalsk og teknisk højt niveau.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem årene har sangerne udviklet en varm og spændende klang og en sikker fornemmelse for at synge i vidt forskellige stilarter.

Swe-Dames dirigeres af Kasper Beck Hemmingsen, og de medvirker tidligere samme dag ved det store fællessangsarrangement på Alsion.

SaxAppeal

SaxAppeal består af Iben Broholm vokal; Kjeld Dam og Hans Lumbye, saxofoner; Knud Schmidt, guitar; Ole Andersen, bas samt Palle Leick, trommer. SaxAppeal spiller lettilgængelige jazzstandards fra Louis Armstrong til Leo Mathiesen og jazzbearbejdelser af danske evergreens.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enté 40,- kr. og the, kaffe og kage kan købes for 40,- kr.

Yderligere oplysninger ses på www. nygaard-als.dk

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk