Krigsmonument bliver skilt

6. september 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

På kirkegården ved Sct. Marie Kirke stod der indtil tirsdag morgen et monument til minde om de faldne i den 1. Slesvigske Krig.

“Monumentet, der blev renoveret for 30 år siden, er sunket i den ene side. Og nu vil vi have det sat i stand, inden der sker skader på selve monumentet”, siger løjtnant Leif Larsen til Sønderborg. Derfor bliver det skilt ad.

Løjtnanten er med i Hjemmeværnet og som en af hans mange opgaver er tilsynet med krigergravene på Als og Sundeved,

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi har besluttet at bevare mindesmærkerne, så skal vi også vedligeholde dem”, siger han og det er fint i tråd med, at man siger, at faldne soldater aldrig bliver glemt.

Det er Alssund Stenhuggeri, der skal sætte monumentet på kirkegården i stand og det er – pudsigt nok – den samme person, som stod for istandsættelsen for 30 år siden.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2021 Kultur, Sønderborg

Synnejysk stand-up i Alsion

2. december 2021 Kultur

Christoffer Brodersen og Kalle & Kloj – Lars Thiesgaard og Chresten Speggers – vender tilbage til Alsion med en ny udgave af ’En synnejysk eftermiddag’ søndag den 20. marts kl. 15.00 I første afdeling vil Christoffer Brodersen underholde med sine viser og sange – og får også besøg af en special guest star. Efter pausen […]

Læs mere...