Kristian Myrhøj: Op til vælgerne at bestemme om vi skal have forandring

18. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Kristian Myrhøj, Radikale, skriver:

Mens vi alle i de sidste timer før valget bliver oversvømmet og nærmest kvalt af desperate valgreklamer og valgannoncer og valgfoldere, så er der trods alt kommet én god ting ud af valgkampen. Alle ”de gamle” politikere i byrådet lover at gøre det meget bedre, hvis de får 4 år mere.

Når det drejer sig om at høre på os borgere og snakke politik, ja, så lover de nu at gøre det meget bedre, når der er sager, der berører og bekymrer borgerne. Det er et fremskridt. De har nemlig været meget svære at få i tale de seneste 4 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kristian Myrhøj, Det Radikale Venstre, håber på helt nye politikere i Byrådet. Det er den eneste vej til forandring.

Kristian Myrhøj, Det Radikale Venstre, håber på helt nye politikere i Byrådet. Det er den eneste vej til forandring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som for eksempel i sagen omkring vindmøllerne. I december var der et massivt flertal i Byrådet FOR vindmølleplanen. Her i valgkampen er der pludselig et massivt flertal IMOD.

Når det drejer sig om erhvervspolitik, hvor vi er dumpet ned på en tung og trist plads som nummer 76, så er alle ”de gamle” enige om, at ”nu skal der ske noget”. Dejligt. Bedre sent end aldrig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når det drejer sig om et Studenterhus, så kommer der nu et ”prøve-rum” på Sønderborghus – efter mere end fem års forarbejde. Det er langsomt, men dog et lille skridt.

Når det drejer sig om prestige-byggerier, så vil de nu sikre, at prisen for selve byggeriet og den efterfølgende drift overholdes, så vi ikke får flere skandaler som ”Skansen” ved Dybbøl Skolen, der både bliver for kort, for lav og skal have penge til drift.

Skal der helt nye omkring bordet - eller skal vi have en genudsendelse af de seneste fire år?

Skal der helt nye omkring bordet – eller skal vi have en genudsendelse af de seneste fire år?

Artiklen fortsætter under annoncen

Men værst af alt, så endte prisen for byggeriet med at blive næsten fordoblet.

Ikke så mærkeligt det ender med en skattestigning.

Nu er det så op til dig, kære vælger, om du tror på, at de samme byrådspolitikere skal have chancen 4 år mere.

Hvis du er i tvivl, så vil jeg anbefale dig at stemme personligt på en kandidat, der ikke sidder i byrådet i dag. Det er den eneste måde, du kan være sikker på, at du får ændringer – ikke kun i ord men også i handling.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...