Kulturmåned-arrangementerne er en salgs-succes

17. april 2013 Kultur

Arrangørerne har allerede nu solgt to tredjedele af samtlige billetterne til samtlige aftener.

– Det har vi aldrig tidligere oplevet, så der har absolut været ”run” på billetterne. Før jul solgte vi 180  pakke-billetter til alle fire arrangementer og fra medio marts kunne man købe til enkeltarrangementer på www.cmt-butik.dk, siger Jørn Lehmann fra arrangørholdet.

 

Billetprisen for en pakke-billet til alle fire aftener er 340 kr. En billet til en enkelt aften koster 100 kr. Begge billetter er inkl. det sædvanlige traktement på Cathrinesminde Teglværk – kaffepunch og fedtemad, som serveres i pausen. Dørene åbnes dørene ca. 1 time før hver forestilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Rigtig mange har i øvrigt ønsket at købe billetter før de var klar over, hvem der kom til de enkelte arrangementer. Det betragter vi som en meget stor tillid til vores koncept – men også lidt af et pres, siger Jørn Lehmann og fortsætter:

 

– Vi har igen i år forsøgt at sammensætte programmet med lidt populært og bredt og lidt nyt og smalt. Det er bl.a. første gang vi prøver med Jazz, hvilket også har givet kommentarer som: ”Det er rigtig godt at i tør prøve Jazz, det har vi bestemt for lidt af i vort område – og så på Cathrinesminde Teglværk – helt utrolig” Sådanne kommentarer kan vi jo kun være særdeles tilfredse med, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Flemming Jensen har bedt om, at hans foredrag ikke omhandler hans tid som skuespiller og især revy-skuespiller, idet alt for mange i området kender ham på det sidste fra Sønderborg Revyen. Han vi derimod tale om sit forfatterskab og herunder opholdet på Grønland. Kontakten til Flemming Jensen er formidlet gennem Leif Maibom, der har lagt et godt ord ind.

 

– Vort lille ”Kulturudvalg” består af fhv. kommunaldirektør Erik Breum, fhv. økonomichef Mona Nielsen, læge Niels Nørmark og jeg selv, siger Jørn Lehmann..

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Ud over plakat og annonce er der oprettet en hjemmeside på www.kulturmaaned.dk og en Facebookside. Man finder Facebooksiden ved i Facebooks søgefelt at skrive Kulturmåned.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...