Kunstnerspirerne runder skoleåret af – se deres udstilling

25. maj 2022 Uddannelse

Onsdag eftermiddag åbnede afgangsudstillingen, som er kronen på alt det, som ti elever på Billedkunstnerisk GrundKursus, BGK, har lært gennem et år på Kunstskolen i Sønderborg.

Værkerne hænger deres eget rum i stueetagen i MultiKulturhuset.

“Og der er virkeligt meget godt at kigge på – ikke bare på væggene – I skal også kigge opad, når I er derinde”, sagde Kunstskolens leder, Thomas Lunau til kunstskole-elevernes forældre og andre interesserede, som var kommet for at opleve kunstnerspirernes sidste dag i skoleforløbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

En del af eleverne skal videre på deres rejse i kunsten – og der er også enkelte, som tager endnu et år på Kunstskolen i Sønderborg.

“I dag får I jeres afgangsbevis og udstillingen er resultatet af et års arbejde. Et år, hvor I har udviklet jer kunstnerisk og nogle af jer også personligt”, sagde Thomas Lunau.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...