Kunstskolen bliver ramme om kage og jazz

4. september 2018 Kultur

Har man en sød tand og øre for jazzmusik, kan det være værd at besøge Sønderjyllands Kunstskole, når de slår dørene op for det nye arrangement ‘Improjazz og Kagebord’. Her får koncertgæster mulighed for at gå ombord i et velanrettet kagebord og samtidig nyde tonerne af improvisationsjazz til kaffen, skriver arrangørerne til SønderborgNYT.

Det er jazzmusikere fra Art Ensemble Syd og Creative Music Sønderjylland, der leverer soundtracket til dagens kagebord. Publikum kan bl.a. høre den amerikanske bassist Tom Blancarte, den eksperimenterende saxofonist Louise D.E. Jensen samt Sønderborg-bassisten Niels Præstholm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet foregår lørdag den 15. september kl. 15 i Multikulturhuset, nærmere bestemt Atelier David Hockney på 2. etage i det gamle pakhus.

Prisen for at deltage er 100 kr. pr. person.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2021 Politik, REGIONALT

Tage Petersen er tilfreds med sine poster i Regionsrådet

4. december 2021 Politik

Venstres Tage Petersen er glimrende tilfreds med fordelingen af posterne i Regionsrådet, hvor han de næste fire år være med i Det Præhospitale Udvalg, som har ansvaret for ambulancedrift og akuthjælperordninger med mere. “Derudover skal jeg være medlem af Udvalget for Regional udvikling som blandt andet beskæftiger sig med uddannelse, infrastruktur, kultur og grøn omstilling”, […]

Læs mere...