Kunstskolen bliver ramme om kage og jazz

4. september 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Har man en sød tand og øre for jazzmusik, kan det være værd at besøge Sønderjyllands Kunstskole, når de slår dørene op for det nye arrangement ‘Improjazz og Kagebord’. Her får koncertgæster mulighed for at gå ombord i et velanrettet kagebord og samtidig nyde tonerne af improvisationsjazz til kaffen, skriver arrangørerne til SønderborgNYT.

Det er jazzmusikere fra Art Ensemble Syd og Creative Music Sønderjylland, der leverer soundtracket til dagens kagebord. Publikum kan bl.a. høre den amerikanske bassist Tom Blancarte, den eksperimenterende saxofonist Louise D.E. Jensen samt Sønderborg-bassisten Niels Præstholm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet foregår lørdag den 15. september kl. 15 i Multikulturhuset, nærmere bestemt Atelier David Hockney på 2. etage i det gamle pakhus.

Prisen for at deltage er 100 kr. pr. person.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...