Kunstskolen: Endnu et hold kunstnerspirer flyver fra reden

20. maj 2021 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

Snart slutter skoleåret for Sønderjyllands Kunstskoles elever på BGK & SKD. For alles vedkommende vil året blive husket for undervisning på zoom, coronakvababbelser og savnet af en hel del fysisk nærvær og vanligt arbejdsfællesskab med vennerne. Men nye initiativer er vokset frem og årets afgangsudstilling byder på flere overraskelser, skriver Kunstskolen.

Torsdag holder skoleleder Thomas Lunau årets translokation i MultiKulturhuset samtidig med at afgangsudstillingen med titlen SHELTER åbnes i udstillingsrummet, der nu har fået nyt navn: RADAR. Billedkunstneren Amel Ibrahimovic har formuleret og kurateret den afgangsopgave, som de studerende viser på udstillingen – og som giver et glimrende indblik i den talentmasse som Kunstskolen dimitterer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som et vægtigt supplement til udstillingen, så er der release på en afgangsbog, en kunstbog med arbejdstitlen: SHELTER, også tilrettelagt af eleverne i snævert samarbejde Amel Ibrahimovic, hvor hver enkelt elev har arbejdet med en række visuelle opgaver af meget forskellig karakter.

134 sider med overbevisende og vidtspændende eksempler på billedsprogets mange finurligheder. Bogen er grafisk redigeret af billedkunstneren Jesper Kristiansen.

Til sidst og ikke mindst så afslører Kunstskolen det initiativ, der afløser mange års kunstvin: En T-shirt, designet af én af kunstskolens elever.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...