Kunstskolen er klar til at skrive BGK-elever ind

06. juli Uddannelse

I disse glade studenterdage er Sønderjyllands Kunstskole i fuld gang med at rekrutere kunsttalenter til skolens BGK kursus, som er en 1-årig forberedende kunstuddannelse og er et helt gratis tilbud til unge mellem 16 og 25 år.

Sønderjyllands Kunstskole danner rammerne om et inspirerende, udfordrende og fokuseret uddannelsesmiljø og er en ideel forskole for senere optagelse på kunstakademier, designskoler, arkitektskoler, animationsskoler og andre kunstrelaterede uddannelser.

”Vi er i fuld gang med 2. ansøgningsrunde” siger skolens leder, Thomas Lunau og den løber helt til den 4. august. Der er stadig ledige pladser tilbage, så man er meget velkommen til at sende os en ansøgning.

”I år flytter Sønderjyllands Kunstskole ind i det nye Multikulturhus i Sønderborgs smukke og historiske havn, så nye elever kan virkelig være med til at sætte deres præg og være med til at indvie de nye, flotte lokaler”, siger Thomas Lunau i en pressemeddelelse.

BGK-kurset er for de unge i Sønderborg og omegn, men skolen har som altid, også ambitioner om at tiltrække unge fra hele Danmark – og Sønderborg har med titlen som årets Ungdomskommune 2017 endnu en gang sat byen på landkortet med viljen til at skabe endnu flere tilbud og endnu bedre vilkår for de unge.

Der har tidligere også været optaget elever fra alle nordiske lande og selvfølgelig Tyskland.

Seneste hold BGK-elever havde afgangsudstilling sidst i maj og vi ved allerede nu, at en af dem er blevet optaget på Islands Kunstakademi og en anden på 3D-College i Grenå.

Og Street Art-kunstneren og tidligere elev på BGK syd, Andreas Welin, er blevet hyret af Sønderborgs Kommunes Kunstfond til at lave et stort kunstværk på havnen.

“Vi er ret stolte af, at vi kan sluse fremtidens professionelle kunstnere ud”, siger Thomas Lunau.

Læs mere om succeshistorierne HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...