Kunstskolen har ledige BGK-pladser

10. juli 2015 Uddannelse

Den 7. august udløber fristen for ansøgninger til Billekunstnerisk Grundkursus på Sønderjyllands Kunstskole – og der er stadig ledige pladser at få!kunst

Hvis man drømmer om at blive optaget på en videregående kreativ uddannelse indenfor for eksempel billedkunst, design eller animation har man, hvis man er mellem 16 og 25 år, stadig chancen for at deltage i skoleåret 2015-2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervisningen starter 7. september og løber frem til slutningen af maj 2016.

På fuldtidskurset får man en unik mulighed for at fordybe sig sammen med andre unge kunstspirer samtidig med at man får nye værktøjer og teknikker, der udvikler det kunstneriske talent.

Undervisningen på uddannelsen er gratis, da den er betalt af Sønderborg kommune og eksterne bidragsydere.

Læs mere om uddannelsen og hvordan man bliver optaget på www.bgk-syd.dk eller kontakt Sønderjyllands Kunstskole på tlf. 74421828.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...