Kunstskolen inviterer unge som drømmer om en kreativ uddannelse

23. februar 2018 Uddannelse

Har du “Kunstfaktor” og er du mellem 16 og 25, så kan du kikke ind i lokalerne i MultiKulturhuset lørdag den 3. marts kl. 11-15 og få en god snak med de studerende, lærere og personale, skriver Sønderjyllands Kunstskole i en pressemeddelelse.

Kunstskolen har et godt tilbud til dig.

Overvejer du at søge ind på kunstakademierne, arkitektskolerne, Designskolen, Filmskolen, animation- og storytelling, så kan det hele starte på kunstskolen.

Tjek dine evner over et helt år, hvor du dagligt vil blive undervist og vejledt af kompetente, professionelle undervisere.

Artiklen fortsætter under annoncen

De kreative, højere uddannelser optager via prøver og Kunstskolen ruster dig på bedste måde og giver dig et skub i den rigtige retning.

BgK-holdet optager nu til næste års hold, der starter til september.

Ansøgningsfristen er 4. juni.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...