Kunstskolen præsenterer tre spritnye bøger

7. juni 2020 Uddannelse

Onsdag klokken 10 løftes sløret for hele tre spritnye bøger ved en præsentation i Kunstskolens atelier, DAVID HOCKNEY  i MultiKulturhuset.

 Forfatterakademiets talenter har igen i år præsteret en essaysamling, ‘Der er kvinder der aldrig græder’, som i et godt samarbejde er illustreret af Kunstskolens elever fra BGK & SKD – Skolen for Kunst og Design.

Det er andet år, at Forfatterakademiet udgiver årets arbejder – og teksterne, såvel som det grafiske illustrative arbejde underbygger en smuk, talentfuld og læsevenlig bog, skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Coronaen har hærget og Kunstskolen har været lukket ned. BGK & SKD elever er blevet ‘snydt’ for deres årlige afgangsudstilling. Men vi har været kreative. Årets resultater præsenteres derfor i bogform: AFGANG 2020 og DISLOCATION, to kataloger, hvor de studerende har arbejdet med individuelle opgaver.

Kustskolen og Fortatterakademiet glæder sig til at vise resultaterne frem på tirsdag, hvor kunstskolens leder, Thomas Lunau, vil præsentere de tre udgivelser, der hver er kommet i et oplag på 500.

Artiklen fortsætter under annoncen

Øverst: Bogudgivelse. Foto: Kunstskolen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...