Kunstskolen præsenterer tre spritnye bøger

7. juni 2020 Uddannelse

Onsdag klokken 10 løftes sløret for hele tre spritnye bøger ved en præsentation i Kunstskolens atelier, DAVID HOCKNEY  i MultiKulturhuset.

 Forfatterakademiets talenter har igen i år præsteret en essaysamling, ‘Der er kvinder der aldrig græder’, som i et godt samarbejde er illustreret af Kunstskolens elever fra BGK & SKD – Skolen for Kunst og Design.

Det er andet år, at Forfatterakademiet udgiver årets arbejder – og teksterne, såvel som det grafiske illustrative arbejde underbygger en smuk, talentfuld og læsevenlig bog, skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Coronaen har hærget og Kunstskolen har været lukket ned. BGK & SKD elever er blevet ‘snydt’ for deres årlige afgangsudstilling. Men vi har været kreative. Årets resultater præsenteres derfor i bogform: AFGANG 2020 og DISLOCATION, to kataloger, hvor de studerende har arbejdet med individuelle opgaver.

Kustskolen og Fortatterakademiet glæder sig til at vise resultaterne frem på tirsdag, hvor kunstskolens leder, Thomas Lunau, vil præsentere de tre udgivelser, der hver er kommet i et oplag på 500.

Øverst: Bogudgivelse. Foto: Kunstskolen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk