Kunstskolens talentskole skal snart have din BGK-ansøgning

8. marts 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Fredag den 31. marts er ansøgningsfristen hvis du er interesseret i at blive optaget på den kreative talentskole BGK, Billedkunstnerisk GrundKursus.

BGK på Sønderjyllands Kunstskole er en forberedende skole til kreative unge mellem 16-25 år der drømmer om optagelse på videregående kreative uddannelser, såsom kunstakademiet, designskolen, arkitektskolen, animationsskolen med flere, skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

Uddannelsen, der er et 1-årigt fuldtidsstudie, er støttet af kommunen og eksterne sponsorer så uddannelsen, på nær materialeomkostninger, er omkostningsneutral.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om uddannelsen og mulighederne her på Billedkunstnerisk Grundkursus’ hjemmeside  eller kontakt skolen på tlf. 7442 1828.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...