KunstVærket flytter tættere på Augustenborg Project og Augustiana

Pressefoto
Pressefoto
8. juli 2024 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådet i Sønderborg har godkendt en lejeaftale, så foreningen KunstVærket kan flytte fra det tidligere rådhus i Augustenborg til en del af de gule palæbygninger på Palævej. Flytningen sker på baggrund af, at Byrådet har besluttet, at det tidligere rådhus skal omdannes til sundhedshus.

Aftalen gør det muligt for de tilknyttede kunstnere kan flytte ind på 900 kvadratmeter i Augustenborg Project ved siden af café og bistro Augustenborg Garden og flere kreative lejere, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Flytningen kommer til at styrke Augustenborgs position som kunstby. Efter 10 år kan KunstVærket begynde en ny epoke tæt på Augustiana Kunsthal og Kunstpark og Augustenborg Art Project. Det kommer til at give en super synergi og skabe yderligere grobund for kunsten i Augustenborg”, siger Christel Leiendecker, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab.

KunstVærket kan flytte ind på Palævej den 1. september. Else Frøsig, der er formand for KunstVærket, ser frem til flytningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Den nye placering er perfekt; både omgivelserne, men særligt nærheden til Augustiana og Augustenborg Art Project, som forhåbentlig kan skabe nye samarbejder på tværs af kunsthusene. Vi glæder os til at flytte ind i de nye lokaler og fylde dem op med kreativitet og kunst. Og snarest muligt vil vi igen holde åbent hus en weekend i måneden. Desuden vil vi gerne takke kommunen for den positive proces, der har været, med at finde de nye rammer til KunstVærket”, siger Else Frøsig.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...