KV21 – Debat: Borgmesteren tænker ikke på SF i konstitueringen for 12 år siden

12. oktober 2021 KV21

Borgmester Erik Lauritzen, Socialdemokratiet, skriver:

Jørgen Jørgensen beder mig om at dementere, hvad Jan Prokopek siger om, hvad der skete umiddelbart efter kommunalvalget i 2009.

Jeg vil først og fremmest erklære, at jeg ikke dvæler ved hvad der skete for 12 år siden i konstitueringen efter et valg, hvor der slet ikke var tænkt på mig som spidskandidat for Socialdemokratiet endnu.

Jeg vil heller ikke kommentere på, hvem der ’sender svineri’ til hvem. Blot konstatere at du, Jørgen Jørgensen, jo også bliver lidt skarp i replikken engang imellem – også over for venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men kære Jørgen Jørgensen – jeg vil gerne medgive dig at det ikke var SF-stemmer der i 2009 afgjorde, hvem der blev borgmester. Det står der nu heller ikke i Jan Prokopeks indlæg.

Der står jo, som sandt er, at SF indgik i den flertalsgruppe der så blev dannet.

Som sagt det er for mig fjern fortid.

Jeg glæder mig over, at både SF og Socialdemokratiet i dag er dem der begge står vagt om velfærdssamfundet og derfor også belønnes i meningsmålingerne på landsplan.

Jeg glæder mig også over de dialoger du og jeg har haft og at du erklærer tydeligt hvem SF vil støtte som borgmester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tak for den klare melding.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...