KV21 – Debat: Hvordan sikrer kommunen kvaliteten på nye cykelstier?

15. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Bjarne Eliasen, SF, skriver:

Det er kke let at svare på, hvordan kommunen kontrollerer kvaliteten af cykelstierne uden den indsigt, som et byrådsmandat giver. Som almindelig borger kan jeg blot iagttage konsekvenserne.

”Vi har besluttet at udsætte indvielsen af cykelstien, fordi der de seneste dage er kommet mange henvendelser fra borgere med bekymringer over trafiksikkerheden på cykelstien”

Sådan har Mette Pipper Bertelsen, der er drifts- og anlægschef i forvaltningen, tidligere sagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den omtalte cykelsti er den nyanlagte fra Elstrup til Fynshav.

Det burde ikke være nødvendigt, at mange borgere henvender sig inden, forvaltninger opdager det.

Der ser også ud til, at der er problemer med den nyasfalterede vej mellem Nordborg og §5. Her er asfalten tydeligt blank nogle steder, som om den er slidt. Der sat advarselsskilte op til bilisterne om, at vejen er glat.

Her har jeg ikke hørt om en meddelelse fra kommunen til offentligheden om borgerhenvendelser, så her ser det ud til, at kvalitetskontrollen virker og det er godt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men hvorfor den forskel?

Er området underprioriteret?

Med SF i byrådet vil der komme mere opmærksomhed på kontrollen af alle udliciterede områder. Ikke kun cykelstier og veje, men alle steder som kommunen frivilligt eller tvungen har udliciteret eller vil gøre det. For eksempel rengøringen i de kommunale institutioner og hjemmehjælpen til ældre borgere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 112, Sønderborg

Masser af politi på Hvedemarken – en person anholdt og en kørt væk i ambulance

27. november 2021 112

Lørdag aften kort efter klokken 20 var der masser af politi ud for en boligblok på Hvedemarken i Sønderborg og alt tyder på, der kan være sket det, som politiet kalder en ‘hændelse’ og det kan dække over drab eller drabsforsøg. Vidner fortæller, der var en indsatslederbil, to såkaldte reklamevogne og også en civil politibil […]

Læs mere...