KV21 – Debat: Kan det ske igen – i 2009 gik SF sammen med de blå partier

11. oktober 2021 KV21
Borgmesterstolen
Borgmesterstolen

Byrådskandidat Jan Prokopek Jensen, Socialdemokratiet, skriver:

Ved kommunevalget i 2009 manglede socialdemokraterne kun 230 stemmer i at sikre sig det afgørende mandat for at liste A kunne fastholde borgmesterposten.

SF kom ind og indgik i et flertal, der sikrede Fælleslisten borgmesterstolen.

Kan det ske igen?

Ved dette kommunalvalg i Sønderborg Kommune risikerer stemmerne på Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti at være spildte, hvis de ikke får stemmer nok til egne kandidater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved sidste valg blev stemmerne på Ø og SF opfanget af det valgtekniske samarbejde med liste A og gik dermed ikke til spilde, men var med til, at Erik Lauritzen kunne fortsætte som borgmester.

Så hvis du vil være sikker på, at Erik Lauritzen kan fortsætte som borgmester. Og vil du være sikker på at din stemme ikke går til spilde, så er dit sikre valgkryds, et personligt kryds på en af de mange gode A-kandidater.

Lad ikke liste A mangle 230 stemmer: Mød op og stem – eller brevstem på liste A, så vi kan fortsætte den gode udvikling i vores dejlige kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad ikke historien gentage sig.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 112, Gråsten

Kabinescooter kørte i vandet ved Egernsunbroen

24. oktober 2021 112

Natten til søndag, – klokken 03:32 – blev der ringet 112, fordi en kabinescotter var kørt i vandet fra Gråstensiden ved Egernsundbroen. “Vi rykkede til stedet med vores båd fra Sønderborg og Gråsten Frivillige Brandværn kom også til broen. Vi fandt køretøjet og fik det på land, men vi fandt ikke føreren”, siger indsatsleder Pia […]

Læs mere...