KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver:

Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår.

Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra en af de førende erhvervsfolk udtrykt, at der kun var én, der kunne samle byrådet.

Sådan er det heldigvis ikke.

Vores nuværende byråd, med Erik Lauritzen i spidsen, har formået at samle Byrådet i hele byrådsperioden, det er flot og giver ro i hele den kommunale organisation og overfor borgerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er i budgettet også blevet plads til at afsætte yderligere fem millioner kroner til den fortsatte positive udvikling på Nord-Als i forbindelse med ferieresortet. Vel og mærke udover de otte millioner, der er sat af i år. Det er meget positivt.

Jeg vil kæmpe for, at der også i de kommende år sættes penge af i budgettet til fortsat at forfølge initiativerne i den flotte masterplan, Byrådet har vedtaget for udviklingen af Nord-Als. Penge, der kan sikre og medvirke til, at også borgere, private investorer og virksomheder finder interesse i at gøre masterplanen til virkelighed indenfor de kommende år.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...