KV21 – Debatindlæg: Hvad mener socialdemokraterne om siloen i Augustenborg?

3. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Mikkel Blønd Vestergaard, Konservative, skriver åbent brev til borgmesteren:

Kære Borgmester

Som du ved, er jeg konservativ byrådskandidat i Augustenborg. Jeg er meget glad for byen, og jeg interesserer mig rigtig meget for dens ve og vel.

Derfor vil jeg indledningsvist sige dig tak for de mange ting byrådet gør for byen. Det er værdsat. Godt nok halter det noget med bosætningen, men det arbejder jeg som bekendt på at få ændret. Det skal nok komme.

Artiklen fortsætter under annoncen

En af de ting der virkelig optager os augustenborgere, er siloen på havnen. Jeg tror, uden rysten på hånden, at jeg tør sige, at det er en bygning vi her i byen er ret enige om bør rives ned. Den skal bare væk.

Socialdemokraternes kandidat i Augustenborg, Karen Møldrup, har fortalt, at hun gerne vil bevare siloen, så man kan bruge den til klatring. Du har i forlængelse hermed i et læserbrev i SønderborgNYT korrigeret Socialdemokratiets linje,og fortalt, at partiet slet ikke har taget stilling til, om den silo skal rives ned eller blive stående.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kære borgmester – eller rettere formand for Socialdemokratiet – kan du ikke lige skære det ud i pap for os borgere i Augustenborg. Er en stemme på Socialdemokratiet en stemme på at beholde siloen eller på at rive den ned?

Det skylder I da at fortælle borgerne

For vores vedkommende kan jeg sige det meget klart: En stemme på Konservative er en stemme på, at siloen rives ned.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Sønderborg

Gratis adgang til jubilæumskoncerten Nordic Masterclass for Conductors

30. maj 2023 Kultur

Torsdag den 15. juni kl. 19.30 er der fri entré til 10-års jubilæumskoncert i Alsion med Sønderjyllands Symfoniorkester i forbindelse med afslutningen af dette års Nordic Masterclass for Conductors, som finder sted fra den 10. – 15. juni. Det er i år 10. gang, at Nordic Masterclass for Conductors holdes i Sønderborg, siden den danske […]

Læs mere...