KV21: Det kan have konsekvenser når virksomhedsejere offentligt støtter en kandidat

10. november 2021 KV21

Holm Pølser bliver lagt for had fordi ejeren har meldt ud at han bakker op om en politiker, fortæller en  Venstrekandidat til SønderborgNYT.

“Ved sidste valg meldte Kislings ud, han støttede Kleinschmidt – og så skulle han også boycottes. Jeg syntes, det er et problem”, siger kandidaten.

“Det kan jo afholde nogle fra at stille op for et politisk parti”.

Nogle af virksomhedsejere skriver deres opbakning det på deres Facebook – andre sætter den udkårne kandidats plakat op i deres butiksrude.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en balancegang mellem den enkelte kandidat og virksomhedsejeren, når han eller hun fortæller, hvilken kandidat eller hvilket parti, der holdes med her op til valget”, siger professor i Statskundskab Ulrik Kjær til SønderborgNYT.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...