KV21: Fælleslistens hold sættes tirsdag aften

21. juni 2021 KV21

Tirsdag aften samles medlemmer i Fælleslisten og så skal der findes enighed om, hvem der skal være listens spidskandidat til kommunalvalget.

“Vi sætter navn på spidskandidaten og så bliver vi enige om rækkefølgen for de øvrige kandidater”, siger formand Aksel Jepsen til SønderborgNYT.

Når der skal findes ny spidskandidat, så skyldes det, at den tidligere frontfigur i Fælleslisten, Aase Nyegaard, stopper i politik med udgangen af året.

Aase Nyegaard nåede at være borgmester i både tidligere Augustenborg Kommune fra 2002 til 2005 og i den sammenlagte Sønderborg Kommune i perioden 2010 til 2013 efter et kanonvalg til Fælleslisten i 2009, der gav hele otte mandater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden er det dog gået tilbage for Fælleslisten, som ved valget i 2013 fik to mandater i Byrådet og igen i 2017, hvor Aase Nyegaard blev den eneste fra Fælleslisten, der fik en taburet i Byrådssalen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...