KV21: Fælleslistens hold sættes tirsdag aften

21. juni 2021 KV21

Tirsdag aften samles medlemmer i Fælleslisten og så skal der findes enighed om, hvem der skal være listens spidskandidat til kommunalvalget.

“Vi sætter navn på spidskandidaten og så bliver vi enige om rækkefølgen for de øvrige kandidater”, siger formand Aksel Jepsen til SønderborgNYT.

Når der skal findes ny spidskandidat, så skyldes det, at den tidligere frontfigur i Fælleslisten, Aase Nyegaard, stopper i politik med udgangen af året.

Aase Nyegaard nåede at være borgmester i både tidligere Augustenborg Kommune fra 2002 til 2005 og i den sammenlagte Sønderborg Kommune i perioden 2010 til 2013 efter et kanonvalg til Fælleslisten i 2009, der gav hele otte mandater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden er det dog gået tilbage for Fælleslisten, som ved valget i 2013 fik to mandater i Byrådet og igen i 2017, hvor Aase Nyegaard blev den eneste fra Fælleslisten, der fik en taburet i Byrådssalen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...