KV21: Grafisk Arbejde gjorde Venstres ‘Supermand’ klar til lygtepælene

21. oktober 2021 KV21

Venstre-politiker Thomas Worm Larsen glæder sig til at opdage, hvordan folk reagerer på hans valgplakat, som ikke er helt som de fleste af de andre byrådskandidaters plakater. Og det opdager han lørdag middag, når han og de øvrige byrådskandidater skal ud og hænge deres plakater op.

“Jeg synes, jeg ville skille mig lidt ud og derfor henvendte jeg mig til Grafisk Arbejde i Guderup, hvor jeg snakkede med grafiker Jeppe Nedergaard. Vi nåede frem til, at der skulle laves en karikatur af mig og det blev der gjort”, siger Venstre-manden Thomas Worm Larsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

I tegningen er der en del symbolik, som kan sætte nogle tanker i gang.

“Jeg er tegnet som en supermand og for mig handler det om, at det at være i Byrådet faktisk kræver, man er lidt af en Supermand. De fleste af os har jo et arbejde ved siden af”.

Grafiker Jeppe Jeppe Nedergaard fortæller, at Supermand også hænger sammen med Thomas Worm Larsens arbejde i Sydals Hallen og også hans fortid i militæret.

“En god karikatur skal sætte tanker i gang hos den, som ser på plakaten – og så har Thomas Worm Larsens plakat også det plus, at den skiller sig ud fra de fleste af de andre”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke alene Thomas Worm Larsen, som får lavet valgplakater hos Grafisk Arbejde.

“Vi laver plakater for Socialdemokratiet og så har vi også lavet nogle specialtryk for Ellen Trane Nørby”, siger ejeren af Grafisk Arbejde, Bastian Dreier Jessen. Hertil kommer stakkevis af andre valgmateriale til flere af partierne.

Bastian Dreier Jessen har været eneejer i den 35 år gamle virksomhed i 11 år.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 112, Sønderborg

Masser af politi på Hvedemarken – en person anholdt og en kørt væk i ambulance

27. november 2021 112

Lørdag aften kort efter klokken 20 var der masser af politi ud for en boligblok på Hvedemarken i Sønderborg og alt tyder på, der kan være sket det, som politiet kalder en ‘hændelse’ og det kan dække over drab eller drabsforsøg. Vidner fortæller, der var en indsatslederbil, to såkaldte reklamevogne og også en civil politibil […]

Læs mere...