KV21: Se med når Statsskolen forudser valgresultatet i SønderborgNYT TV

10. november 2021 KV21
Frederik Zachariassen og Søren Peter Iversen
Frederik Zachariassen og Søren Peter Iversen

I dag, onsdag klokken 14, præsenterer Sønderborg Statsskole en vælgerundersøgelse for kommunalvalget i Sønderborg Kommune, når de besøger SønderborgNYTs tv-studie i Borgen.

Med i studiet har de resultatet af en vælgerundersøgelse, som giver et fingerpeg om, hvordan tirsdagens resultat af kommunalvalget bliver i Sønderborg Kommune. Det er elever fra to 3.g-klasser der står bag vælgerundersøgelsen på baggrund af 901 brugbare besvarelser fra borgere i Sønderborg Kommune.

Vælgerundersøgelse, som præsenteres på SønderborgNYT TV  i dag, onsdag, klokken 14, viser fordelingen af stemmeprocenter på de enkelte partier, et bud på hvor mange pladser de enkelte partier får i byrådet samt et bud på Sønderborgs kommende borgmester og, ikke uvæsentligt, hvem der står til at blive ’kongemager’ når Konstitutionsforhandlingerne går i gang på valgnatten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores lærer, Søren Peter Iversen, spurgte os, om vi ville være med til at lave vores egen såkaldte vælgerundersøgelse og så sammenligne den med det resultat, der kommer, når sønderborgenserne har stemt og resultatet ligger klar med svar på, hvilke partier der bliver valgets vindere og tabere efter tirsdagens kommunalvalg”, siger gymnasieelev Tobias Nørgaard Hansen, som er en af de elever, der har været med til at lave vælgerundersøgelsen.

Det er lektor Søren Peter Iversen og elev Frederik Zachariassen fra Sønderborg Statsskole der lægger resultaterne frem i SønderborgNYTs tv-studie, som du kan se på SønderborgNYT TV i dag onsdag klokken 14:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder her på SønderborgNYT TV.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...