Kværs Idrætsefterskole vil se om kondi og læring hænger sammen

1. september 2016 Sundeved
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Det er et stort forskningsprojekt der onsdag blev sat i gang på Kværs Idrætsfriskole, hvor der var forskerne på besøg – de skal behandle resultaterne af prætests og test igen efter forløbet som vare 11 uger.

“Elevernes fysik skulle blive bedre og vi håber, at kunne bevise, at deres kognitive funktioner også bliver bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ret spændende projekt, der jo i den grad kan begrunde vores idrætsprofil gennem forskningsresultaterne”, skrivber Kværs Idrætsefterskole i en pressemeddelelse.

Idrætsfriskolens 5-6 kl deltager, som de første i Sønderjylland, i et forskningsprojekt – FIFA 11 for Health – deres kondition, indlæring, hukommelse, livskvalitet og trivsel skal gennem øges gennem projektet – og inden det gik, i gang har en af lærerne været på kursus, så hun kan stå for den daglige træning..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...