Kvinder ved roret i Dansk Folkeparti i Sønderborg

22. marts 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Mandag holdt Dansk Folkeparti i Sønderborg generalforsamling i Ulkebøl Forsamlingshus, og det blev her til et skifte på formandsposten. Den siddende formand, 2. Viceborgmester Stefan Lydal, havde efter 6 år på posten valgt at trække sig og i stedet blev den 40-årige Tanja Lillian Svendsen valgt som ny formand.

Tanja Lillian Svendsen er mor til fire og bosat i Lebøl på Sydals.

“Jeg er utrolig stolt over at blive valgt til formand og ser nu frem til at skulle bygge videre på de mange skibe, der er sat i søen lokalt. Det er nogle store sko, der skal fyldes ud, men jeg vil gøre mit ypperste. Særligt glæder jeg mig især til at skulle koordinere aktiviteterne i den kommunale valgkamp til efteråret”, siger Tanja Lillian Svendsen i en pressemeddelelse..

Artiklen fortsætter under annoncen

Tanja Lillian Svendsen var i forvejen fungerende næstformand, så der skulle derfor vælges en ny til denne post. Her blev den 38-årige sønderborgenser, Dorthe Mehlberg, valgt. Til dagligt arbejder hun som SOSU-assistent på et af kommunens plejehjem og er samtidig mor til 5 børn.

“Jeg glæder mig til at skulle trække i arbejdstøjet og arbejde for Dansk Folkeparti i Sønderborg”, tilføjer Dorthe Mehlberg.

Lokalforeningen er de seneste seks år vokset mere end 70 procent og bestyrelsen så det derfor som en helt naturlig ting at gennemføre et generationsskifte i ledelsen. Med strategien om generationsskiftet er det lykkedes at tilføre nye kompetencer og samtidig at få flere unge ind i bestyrelsesarbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg ser det som en helt naturlig forlængelse af generationsskiftet at jeg også overdrager formandsskabet til den næste, nu da vi er ved vejs ende, og jeg føler mig helt tryg ved, at det er Tanja Lillian Svendsen og Dorthe Mehlberg, der skal drive lokalforeningen videre”, siger Stefan Lydal, der i øvrigt bliver i bestyrelsen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Sønderborgs veterankoorddinator hædret med Nordic Veterans Medal of Honour

30. maj 2023 Erhverv

Kim Andersen, der er veterankoordinator i Sønderborg Kommune, er blevet anerkendt for sit store arbejde for veteraner i Sønderborg og Sønderjylland. For indsatsen har han modtaget Nordic Veterans Medal of Honour i bronze. Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med paraden på UN Peacekeepers Day, der forgik i går, mandag, i Kastellet i København. I begrundelsen […]

Læs mere...