LA: Stemmer på liste C gavner liste A

25. oktober 2013 Debat
Liberal Alliance fraråder vælgere at stemme på liste C.

Liberal Alliance fraråder vælgere at stemme på liste C.

Byrådskandidat Henrik Juul Nielsen, Liberal Alliance, skriver:

LA-Sønderborg mener at det er stemmespild og i værste fald en stemme på Socialdemokraterne, når Det Konservative Folkeparti ikke vil være med i et borgerligt valgforbund og samtidig laver politik med Socialdemokraterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når vælgerne går i stemmeboksen d. 19. november skal de huske på, at hvis de konservative ikke kommer i byrådet, så kan deres stemmer ende hos Socialdemokraterne, fordi Det Konservative Folkeparti ikke vil være en del af et borgerligt valgforbund.

Fristen for at blive registreret til kommunalvalget og indgå valgforbund, var d. 22. oktober, hvor de konservative fravalgte det borgerlige valgforbund, bestående af Liberal Alliance, Venstre og Dansk Folkeparti.

Derudover må de konservative vælgere være forundret over at de Konservative laver politik med Socialdemokraterne. Vil man have borgerlige liberale stemmer der arbejder for borgerlig politik, så skal man ikke stemme på de Konservative men i stedet på Liberal Alliance.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...