LA: Stemmer på liste C gavner liste A

25. oktober 2013 Debat
Liberal Alliance fraråder vælgere at stemme på liste C.

Liberal Alliance fraråder vælgere at stemme på liste C.

Byrådskandidat Henrik Juul Nielsen, Liberal Alliance, skriver:

LA-Sønderborg mener at det er stemmespild og i værste fald en stemme på Socialdemokraterne, når Det Konservative Folkeparti ikke vil være med i et borgerligt valgforbund og samtidig laver politik med Socialdemokraterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når vælgerne går i stemmeboksen d. 19. november skal de huske på, at hvis de konservative ikke kommer i byrådet, så kan deres stemmer ende hos Socialdemokraterne, fordi Det Konservative Folkeparti ikke vil være en del af et borgerligt valgforbund.

Fristen for at blive registreret til kommunalvalget og indgå valgforbund, var d. 22. oktober, hvor de konservative fravalgte det borgerlige valgforbund, bestående af Liberal Alliance, Venstre og Dansk Folkeparti.

Derudover må de konservative vælgere være forundret over at de Konservative laver politik med Socialdemokraterne. Vil man have borgerlige liberale stemmer der arbejder for borgerlig politik, så skal man ikke stemme på de Konservative men i stedet på Liberal Alliance.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Bådmotor stjålet

27. juni 2022 112

På et tidspunkt i perioden fra tirsdag til søndag er der stjålet en bådmotor fra en båd, der lå ved kajen Sundgade. “Det er en 6 HK motor”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Læs mere...