LA: Stemmer på liste C gavner liste A

25. oktober 2013 Debat
Liberal Alliance fraråder vælgere at stemme på liste C.

Liberal Alliance fraråder vælgere at stemme på liste C.

Byrådskandidat Henrik Juul Nielsen, Liberal Alliance, skriver:

LA-Sønderborg mener at det er stemmespild og i værste fald en stemme på Socialdemokraterne, når Det Konservative Folkeparti ikke vil være med i et borgerligt valgforbund og samtidig laver politik med Socialdemokraterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når vælgerne går i stemmeboksen d. 19. november skal de huske på, at hvis de konservative ikke kommer i byrådet, så kan deres stemmer ende hos Socialdemokraterne, fordi Det Konservative Folkeparti ikke vil være en del af et borgerligt valgforbund.

Fristen for at blive registreret til kommunalvalget og indgå valgforbund, var d. 22. oktober, hvor de konservative fravalgte det borgerlige valgforbund, bestående af Liberal Alliance, Venstre og Dansk Folkeparti.

Derudover må de konservative vælgere være forundret over at de Konservative laver politik med Socialdemokraterne. Vil man have borgerlige liberale stemmer der arbejder for borgerlig politik, så skal man ikke stemme på de Konservative men i stedet på Liberal Alliance.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...