LA: Stemmer på liste C gavner liste A

25. oktober 2013 Debat Skrevet af: Ole Kæhler
Liberal Alliance fraråder vælgere at stemme på liste C.

Liberal Alliance fraråder vælgere at stemme på liste C.

Byrådskandidat Henrik Juul Nielsen, Liberal Alliance, skriver:

LA-Sønderborg mener at det er stemmespild og i værste fald en stemme på Socialdemokraterne, når Det Konservative Folkeparti ikke vil være med i et borgerligt valgforbund og samtidig laver politik med Socialdemokraterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når vælgerne går i stemmeboksen d. 19. november skal de huske på, at hvis de konservative ikke kommer i byrådet, så kan deres stemmer ende hos Socialdemokraterne, fordi Det Konservative Folkeparti ikke vil være en del af et borgerligt valgforbund.

Fristen for at blive registreret til kommunalvalget og indgå valgforbund, var d. 22. oktober, hvor de konservative fravalgte det borgerlige valgforbund, bestående af Liberal Alliance, Venstre og Dansk Folkeparti.

Derudover må de konservative vælgere være forundret over at de Konservative laver politik med Socialdemokraterne. Vil man have borgerlige liberale stemmer der arbejder for borgerlig politik, så skal man ikke stemme på de Konservative men i stedet på Liberal Alliance.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...