Lægeskift, vielse, cykeltyveri – det offentlige kan kun kontaktes på nettet

1. december 2013 Uncategorized

Skal du skifte læge, søge om at blive gift på rådhuset eller melde din cykel stjålet, så skal du fremover kunne komme på internettet og ikke mindst bruge det. Fra søndag bliver kontakt med det offentlige udelukkende digitalt på 29 områder.

Det er vist om at komme online. Foto: Screenshot borger.dk

Det er vist om at komme online. Foto: Screenshot borger.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig vil breve fra det offentlige blive sendt til de enkelte danskeres digitale postkasser, og regeringens mål er, at 80 procent af den skriftlige kommunikation med det offentlige skal foregå digitalt med udgangen af 2015.

Finansminister Bjarne Corydon lægger ikke skjul på, at regeringen dermed stiller digitale krav til danskerne.

– Dem, der kan betjene sig selv digitalt, de skal. Den offentlige sektor skal hele tiden forny sig, så vi anvender ressourcerne bedst muligt. Vi har ganske enkelt pligt til at udnytte mulighederne på det digitale område, siger Bjarne Corydon i pressemeddelelsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...