Lægeskift, vielse, cykeltyveri – det offentlige kan kun kontaktes på nettet

1. december 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Skal du skifte læge, søge om at blive gift på rådhuset eller melde din cykel stjålet, så skal du fremover kunne komme på internettet og ikke mindst bruge det. Fra søndag bliver kontakt med det offentlige udelukkende digitalt på 29 områder.

Det er vist om at komme online. Foto: Screenshot borger.dk

Det er vist om at komme online. Foto: Screenshot borger.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig vil breve fra det offentlige blive sendt til de enkelte danskeres digitale postkasser, og regeringens mål er, at 80 procent af den skriftlige kommunikation med det offentlige skal foregå digitalt med udgangen af 2015.

Finansminister Bjarne Corydon lægger ikke skjul på, at regeringen dermed stiller digitale krav til danskerne.

– Dem, der kan betjene sig selv digitalt, de skal. Den offentlige sektor skal hele tiden forny sig, så vi anvender ressourcerne bedst muligt. Vi har ganske enkelt pligt til at udnytte mulighederne på det digitale område, siger Bjarne Corydon i pressemeddelelsen.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...