Lær at skrive fiktion der fanger læseren

20. januar 2020 Uddannelse

På lørdag er der fra klokken 10 til 14 en skriveworkshop på biblioteket i Sønderborg. Det koster 50 kroner – inklusiv et let traktement – at deltage og billeter købes på bibliotekets hjemmeside.

Hvordan skaber man en intens stemning, der griber læseren? Og hvordan får man skred i handlingen? På denne workshop får du ideer, redskaber og inspiration til, hvordan du skriver fængende fiktion.

Dagens underviser er forfatter Chris Paton, der oprindeligt er fra England, men nu bor i Gråsten med sin danske kone. Han er uddannet i Professional Writing fra Falmouth University, England, og har blandt andet undervist i creative writing på Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole, skriver biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ikke mindst er Chris Paton krimiforfatter. Han skriver sine romaner på engelsk.

For nogle år siden begyndte at sælge sine bøger under det dansk-klingende pseudonym Christoffer Petersen og under det navn har han udgivet 13 bøger og 13 noveller. Romanerne ligger særligt indenfor krimi- og thrillergenren ”Arctic Noir” og han er oversat til portugisisk, spansk og tjekkisk.

Workshoppen foregår delvist på engelsk, og der kan skrives og tales på både dansk og engelsk.

Køb din adgangsbillet HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...