Lærdansk: Internationalt kursistrådstræf i Sønderborg

31. marts 2017 Uddannelse

Medlemmer af kursistrådene fra Lærdansk i Aarhus, Ringkøbing- Skjern, Odense, Svendborg og Sønderborg mødes til det årlige kursistråds-træf i Sønderborg på mandag. Medlemmerne kommer fra mange forskellige lande og verdensdele, skriver Lærdansk i en pressemeddelelse.

Det overordnede formål med kursistrådene og kursistrådstræffet er at lære demokrati og medbestemmelse i praksis. Mange af sprogcentrenes kursister har ikke erfaringer med at deltage i råd, bestyrelser og foreninger.  På Lærdansk skolerne inddrages kursisterne via kursistrådene i arbejdet med at gøre skolen og undervisningen bedre. Herigennem styrkes deres lyst og mod til at deltage i det danske demokrati.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagen og vil byde på

  • Rundvisning på skolen og fællessang.
  • De enkelte kursistråd fremlægger deres arbejde og erfaringer for hinanden.
  • Kursistrådet fra Lærdansk Sønderborg viser Sønderborg frem for de øvrige kursistråd og besøger: Byrådssalen, hvor byrådsmedlem Anders Brandt fortæller – Sønderborg Slot og Strandpromenaden – Alsion – Dybbøl Sten og 2-øren.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...