Lærling fra CR Tømrer og Snedker er eneste lokale deltager ved DM i Skills

10. marts 2022 Uddannelse
Arkivfoto
Arkivfoto

Thomas Lybæk Petersen, som står i lære hos CR Tømrer & Snedker i Nordborg møder ikke ind på sin læreplads i dagene fra den 28. til den 30. april. Som eneste lærling fra hele Sønderborg-området har han kvalificeret sig til erhversuddannelsernes DM i Skills.

Alle udskillelsesløb, lokale mesterskaber og kvalificeringer er nu overstået – og de bedste af de bedste er klar til årets højdepunkt for erhvervsuddannelserne – DM i Skills.

Her skal der findes en danmarksmester i 49 forskellige fag indenfor håndværk, industri, service og velfærdsområdet, skriver Skillsdenmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 290 dygtigste unge fra hele landet er klar til at dyste over tre dage fra den 28. til 30. april i Høng ved Kalundborg.

Se listen med de 290 deltagere på Skillsdenmarks hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...