Læsemarathon på Nydamskolen

28. januar 2020 Sundeved

Gode og hyggelige læseoplevelser får læselysten til at vokse og gør læsning sjovt og let. Det er tanken bag Nydamskolens tilbagevendende begivenhed, hvor elever og lærer hengiver sig til læsning og litteratur i et helt døgn.

I år får eleverne blandt andet besøg af Karsten Skov, der fortæller om sin bog Knacker, som har inspireret til filmen I krig og kærlighed. Forfatter Anne Marie Donslund kommer også forbi og fortæller om nogle af hendes bøger, herunder serien Jagten. Første årgang skal læse højt for deres bedsteforældre og Karla Dons Jensen fra biblioteket i Sønderborg kommer og læser højt for ældste børnehavebørn og 0 til 3 årgang, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klokken 19 er skolens yngste elever og mindre søskende inviteret til at tage pyjamas og bamse med til godnatlæsning ved Karina Larsen. Herefter er der program for 4. til 8. årgang frem til midnat og der er lagt op til læsehygge natten igennem.

Fredag morgen kan forældrene hente trætte læseheste hjem til en velfortjent vinterferie.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...