Læserbrev fra Valggruppen 2013 roser Tage Petersen fra Venstre

13. oktober 2013 Debat

Carl Erik Rasmusen, Valggruppen 2013, skriver:

Lørdag rettede Venstremanden Hans Fr. Jurgensen (HFJ) en række hårde angreb i en lokal avis på læserbrevskribenter, hvoraf jeg var den eneste navngivne.
Angrebene på Peter Hansen(V) finder han utilstedelige og uretfærdige. 
Især beskyldningerne fra Nordborg finder han usaglige og negative.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mit svar sker på vegne af Valggruppen 2013, og jeg kan trygt svare, at mange  her på Nord Als føler sig utrygge ved udsigten til at skulle have samme person som vor storkommunes førstemand i lange 4 år. 
Når  Hans F. Jurgensen anbringer Peter Hansen og Tage Petersen i samme båd, så gør han sig skyldig i en alvorlig fejltagelse. valg
Vi kender  og respekterer Tage Petersen som en yderst retskaffen og sympatisk politiker og må på det skarpeste tage afstand fra sammenligningen med Peter Hansen.
Tage Petersen havde ellers efter “afbud” fra Claus Klaris og Petter Astrup, et afbud som virkede topstyret , tilkendegivet, at han var interesseret i at deltage i vore valgmøder.
Men med den nye topstyring fra det såkaldte Liberale partis nye formand Peter Brodersen eksisterer denne så højt besungne frihed til selv at bestemme over sin egen person  tilsyneladende ikke længere.
Og længere er denne historie heller ikke.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk