Læserbrev fra Valggruppen 2013 roser Tage Petersen fra Venstre

13. oktober 2013 Debat

Carl Erik Rasmusen, Valggruppen 2013, skriver:

Lørdag rettede Venstremanden Hans Fr. Jurgensen (HFJ) en række hårde angreb i en lokal avis på læserbrevskribenter, hvoraf jeg var den eneste navngivne.
Angrebene på Peter Hansen(V) finder han utilstedelige og uretfærdige. 
Især beskyldningerne fra Nordborg finder han usaglige og negative.
Artiklen fortsætter under annoncen

Mit svar sker på vegne af Valggruppen 2013, og jeg kan trygt svare, at mange  her på Nord Als føler sig utrygge ved udsigten til at skulle have samme person som vor storkommunes førstemand i lange 4 år. 
Når  Hans F. Jurgensen anbringer Peter Hansen og Tage Petersen i samme båd, så gør han sig skyldig i en alvorlig fejltagelse. valg
Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kender  og respekterer Tage Petersen som en yderst retskaffen og sympatisk politiker og må på det skarpeste tage afstand fra sammenligningen med Peter Hansen.
Tage Petersen havde ellers efter “afbud” fra Claus Klaris og Petter Astrup, et afbud som virkede topstyret , tilkendegivet, at han var interesseret i at deltage i vore valgmøder.
Men med den nye topstyring fra det såkaldte Liberale partis nye formand Peter Brodersen eksisterer denne så højt besungne frihed til selv at bestemme over sin egen person  tilsyneladende ikke længere.
Artiklen fortsætter under annoncen

Og længere er denne historie heller ikke.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49