Læserindlæg: Døgnbemandet akutlægebil

2. juni 2013 Debat

Svend Erik Petersen, socialdemokratisk byrådsmedlem, skriver:

Ved regionsrådsmødet i sidste uge blev det endeligt vedtaget, at akutlægebilen i Sønderborg gøres døgndækkende og at speciallægen i bedøvelse (anæstesi) som kører bilen, kan medvirke ved liggende transporter. Det har været en sag som har været varslet og ønsket længe, men som nu endelig sættes i gang pr. 15. juni.

Svend Erik Petersen

 

Dermed øges den såkaldte ”præhospitale indsats” til borgerne i Sønderborg Kommune ganske væsentligt. Den bliver mere end fordoblet. Det giver øget sikkerhed for os alle og det er meget positivt. Ingen ved hvor og hvornår det rammer, men det giver tryghed at vide beredskabet er klar til at rykke ud når behovet pludselig er der. Ordningen skal evalueres efter 2 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er afhængige af fortsat at kunne tiltrække dygtige læger til vores sygehus og ordningen betyder også, at rekrutteringen af anæstesilæger til Sønderborg sygehus vil blive meget nemmere. Alt i alt en rigtig god sag for os borgere i Sønderborg kommune.

Tak til vore lokale regionsrådsmedlemmer John Hyrup, Willy Sahl og John Lohff.

Tak fordi i hele tiden har skubbet på for at få planen gennemført og tillykke til os alle fordi det nu endeligt er lykkedes.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...