Læserindlæg: Døgnbemandet akutlægebil

2. juni 2013 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Svend Erik Petersen, socialdemokratisk byrådsmedlem, skriver:

Ved regionsrådsmødet i sidste uge blev det endeligt vedtaget, at akutlægebilen i Sønderborg gøres døgndækkende og at speciallægen i bedøvelse (anæstesi) som kører bilen, kan medvirke ved liggende transporter. Det har været en sag som har været varslet og ønsket længe, men som nu endelig sættes i gang pr. 15. juni.

Svend Erik Petersen

 

Dermed øges den såkaldte ”præhospitale indsats” til borgerne i Sønderborg Kommune ganske væsentligt. Den bliver mere end fordoblet. Det giver øget sikkerhed for os alle og det er meget positivt. Ingen ved hvor og hvornår det rammer, men det giver tryghed at vide beredskabet er klar til at rykke ud når behovet pludselig er der. Ordningen skal evalueres efter 2 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er afhængige af fortsat at kunne tiltrække dygtige læger til vores sygehus og ordningen betyder også, at rekrutteringen af anæstesilæger til Sønderborg sygehus vil blive meget nemmere. Alt i alt en rigtig god sag for os borgere i Sønderborg kommune.

Tak til vore lokale regionsrådsmedlemmer John Hyrup, Willy Sahl og John Lohff.

Tak fordi i hele tiden har skubbet på for at få planen gennemført og tillykke til os alle fordi det nu endeligt er lykkedes.

2. marts 2024 Kultur, Sønderborg

MGK-eleverne fik vist hvad de kan

2. marts 2024 Kultur

I dag, lørdag, klokken 15 begyndte musikken at spille i Musikskolens foyer og i salen, hvor en længere række MGK-elever viser, hvad de indtil videre har lært. I eftermiddagstimerne var det især de elever, som prøver at lære den klassiske musik at kende, der optrådte i salen efter der var varmet op med nogle sange […]

Læs mere...