Læserindlæg: Finansloven giver en kvart voksen i hver børneinstitution

3. december 2019 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Forældreorganisatione Sønderborg skriver:

Som forældreorganisation i Sønderborg tænkte vi  “Tillykke til de kommuner, som ikke allerede har minimumsnormeringer Godt kæmpet til alle de seje forældre”.

I Sønderborg kæmper vi videre for: Forsvarlige normeringer, trygge børn og forældre med ro i maven, når de afleverer deres børn.

For når man læser finanslovsaftalen så står der, at der afsættes 500 millioner kroner til flere voksne i 2020.

500.000.000 kr er rigtigt mange penge, men når vi regner det ned på Sønderborg Kommune, svarer det ca. til at vi får 5 millioner kroner, hvis pengene gives efter befolkningsstørrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

1 voksen koster ca. 400.000 kroner og det betyder ca 12,5 voksen til deling i Sønderborgs 50 institutioner, hvilket giver en kvart voksen ekstra i hver institution..

i Forældreorganisation Sønderborg er vi glade for, at finansloven har fokus på vores børn. Men er den løsningen på alle de udfordringer, som vores børn og deres voksne står i hver dag?

Nej!

Det kræver politikermod at turde se på hele institutionstilbudet!

Derfor vil vi i Forældreorganisationen Sønderborg fortsætte kampen for forsvarlige normeringer, trygge børn og forældre med ro i maven når de afleverer deres børn

21. maj 2024 Sport, Sønderborg

Gymnasie-fodbold: De blå piger vandt stort over de røde

21. maj 2024 Sport

I dag, tirsdag, er det sidste skoledag for alle de gymnasieelever og HF-elever, som skal til afsluttende eksamen inden længe – og Det Blå Gymnasium fejrede dagen med fodboldkampe mod Statsskolen. Den første kamp, der blev spillet, det var pigerne og her vandt ‘de blå’ en overbevisende sejr på hele 7-0 over ‘de røde’. “Det […]

Læs mere...