Læserindlæg: Hvorfor stemme på Henrik Juul Nielsen

2. oktober 2013 Debat

Byrådskandidat Henrik Juul Nielsen, Liberal Alliance, skriver:

Det skal du hvis du mener Byrådet i Sønderborg er blevet for gammeldags, og du er godt træt af at de ikke holder hvad de lover.LA-Logo

Hvorfor går Venstre nu ud og lover skattelettelser? Dette har de jo haft 4 år til at gøre, jeg kalder det valgflæsk, og hvis ikke der kommer nogen ind i byrådet og holder Venstre op på dette løfte ja så gør de som de plejer, nemlig løber fra denne aftale. Se i Liberal Alliance siger vi ikke kun at skatten skal ned, men det er også en stor del af de næste budget forhandlinger, for os er snak ikke kun snak men en aftale der skal holdes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du er ansat i hjemmeplejen eller lignende bør du helt klart stemme på mig Henrik Juul Nielsen liste I.

Hvorfor?

Liberal Alliances borgmesterkandidat Holger Hedegaard og Henrik Juul Nielsen.

Liberal Alliances borgmesterkandidat Holger Hedegaard og Henrik Juul Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jo jeg er så træt af vi ikke må stole på vores personale, jeg tror ikke på at vi har nogen ansatte der er ligeglad med deres arbejde, jeg tror derimod at de ansatte virkelig prøver at give vores borgere en god oplevelse i hverdagen, ved at yde deres bedste hverdag.

Desværre har vi bare nogle gamle politikere i byrådet der tror at mindre tillid og mere kontrol styrker arbejdsglæden. Dette er for mig helt vildt forkerte, jeg vil give de ansatte arbejdsglæden tilbage, ved at sige jeg stoler på den enkelte medarbejder, også sletter jeg alle unødig kontrol foranstaltninger. Hvorfor skal de ansatte SOSU hjælpere eller assistenter, kontrolleres så meget? Ja vi har haft nogle få eksempler på nogle der har trådt ved siden af, ja, men helt ærligt det betyder da ikke at alle træder ved siden af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor skal vores personale udøve de pligter de er uddannet til, og ikke andet. Dette vil for mig skabe arbejdsglæde, og vi kunne få tid til at behandle borgerende mere værdigt, og mere arbejdsglæde mindre sygefravær.

Derfor er en skattestigning ikke nødvendigt.

Men trist at S,SF,Fælleslisten og DF ikke interessere sig for disse arbejdsgrupper eller de ældre i kommunen.

Så kort sagt, ønsker du en værdig arbejdsdag både som ansat i ældreplejen eller på vores skoler så sæt dit kryds ved Henrik Juul Nielsen liste I.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...