Læserindlæg: Socialudvalgets formand vil lytte i Amaliehaven

9. august 2013 Debat

Socialudvalgsformand Jørgen Jørgensen, SF, skriver et åbent svar til en borger, der synes, at akustikken i det splinternye plejecenter Amaliehaven er dårlig:

Tak for dininteresse for hørehæmmedes forhold i Sønderborg Kommune . Det er en interesse, som vi er fælles om. Du skriver, at du har besøgt det nye plejecenter Amaliehaven i Augustenborg. Du roser byggeriet, og anfører, at det er indrettet med skyldig hensyntagen til brugere af kørestol og rollator. Det er jeg selvsagt glad for at høre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgen Jørgensen vil holde et vågent øje på Amaliehaven.

Jørgen Jørgensen vil holde et vågent øje på Amaliehaven.

Til gengæld er du chokeret over en forfærdelig akustik og over, at der ikke er installeret teleslynge.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Omkring akustikken kan jeg oplyse, at der i Amaliehaven er opsat særlige lyddæmpende loftsplader. Derfor overrasker din kritik mig noget.  Og jeg har da heller ikke hørt, at der er andre, der har klaget over akustikken i Amaliehaven. Men det er selvfølgelig noget vi nu vil holde øje med. Og hvis der opstår problemer, så gør vi selvfølgelig noget ved det.

 

Omkring teleslynger er det sådan, at der i alle forsamlingslokaler er lavet forberedelser til installation af teleslyngeudstyr. Der er i de senere år sket en kraftig kvalitetsforbedring af høreapparater, og derfor har vi valgt at vente med at købe og opsætte teleslyngeudstyr, indtil vi er sikre på, at behovet er der. Og hvis der et er behov, så bliver udstyret selvfølgelig købt og sat op.

Det skal der ikke herske tvivl om!

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...