Læserindlæg: Socialudvalgets formand vil lytte i Amaliehaven

9. august 2013 Debat

Socialudvalgsformand Jørgen Jørgensen, SF, skriver et åbent svar til en borger, der synes, at akustikken i det splinternye plejecenter Amaliehaven er dårlig:

Tak for dininteresse for hørehæmmedes forhold i Sønderborg Kommune . Det er en interesse, som vi er fælles om. Du skriver, at du har besøgt det nye plejecenter Amaliehaven i Augustenborg. Du roser byggeriet, og anfører, at det er indrettet med skyldig hensyntagen til brugere af kørestol og rollator. Det er jeg selvsagt glad for at høre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgen Jørgensen vil holde et vågent øje på Amaliehaven.

Jørgen Jørgensen vil holde et vågent øje på Amaliehaven.

Til gengæld er du chokeret over en forfærdelig akustik og over, at der ikke er installeret teleslynge.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Omkring akustikken kan jeg oplyse, at der i Amaliehaven er opsat særlige lyddæmpende loftsplader. Derfor overrasker din kritik mig noget.  Og jeg har da heller ikke hørt, at der er andre, der har klaget over akustikken i Amaliehaven. Men det er selvfølgelig noget vi nu vil holde øje med. Og hvis der opstår problemer, så gør vi selvfølgelig noget ved det.

 

Omkring teleslynger er det sådan, at der i alle forsamlingslokaler er lavet forberedelser til installation af teleslyngeudstyr. Der er i de senere år sket en kraftig kvalitetsforbedring af høreapparater, og derfor har vi valgt at vente med at købe og opsætte teleslyngeudstyr, indtil vi er sikre på, at behovet er der. Og hvis der et er behov, så bliver udstyret selvfølgelig købt og sat op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skal der ikke herske tvivl om!

 

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...