Læserindlæg: Stop det cirkus

15. august 2013 Debat

Byrådskandidat Henrik Juul Nielsen, Liberal Alliance, skriver:

Jeg må faktisk sige at jeg er enig i en artikel i Sønderborg Nyt at Nydamsskolen, står overfor at skulle igennem en omfattende renovering, hvordan kan det dog komme overraskende? Jeg er helt enig med Soc.dem. I denne sag, og det er altså på tide at kommunes penge bliver brugt uden at man tager hovedet under armen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfor er det lige man beslutter at lukke en skole, inden den nye er klar? Og hvorfor bliver flertals gruppen ved med at først kaste en masse penge i en skole, for at lukke den kort efter, bare for at sende børn i en skole, der indeholder skimmelsvamp. Dette cirkus skal altså bringes til ophør nu.

Om der på sigt skal lukkes skoler ved jeg ikke, men det bliver ikke med de metoder der bruges i dag!

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er helt tydeligt at nuværende byråd mangler personer der tør stille krav, til beslutningstagerne, og det kan LA-Sønderborg, vi vil ikke være med til at der smides penge ud til højre og venstre uden nogen indsigt i om det var fornuftigt eller ej. En tommelfinger regel, Kommunens penge er og bliver borgense penge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...