Læserindlæg: Stor tak til Carl Holst

22. oktober 2013 Debat

Byrådskandidat Erling Lundsgaard, Venstre, skriver:

Formanden for Region Syddanmark Carl Holst har inviteret Forsvarsminister Nicolaj Wammen og Sønderborgs borgmester til et møde om Sønderborg Kasernes fremtid den 6. november 2013. Det er et super godt initiativ set i lyset af, at man på Christiansborg lovede at arbejde hårdt for, at Sønderborg Kaserne ikke skulle stå tom, når Hærens Sergentskole flytter.kaserne

Artiklen fortsætter under annoncen

Hærens Sergentskole stryger flaget den 4. april 2014, det vil sige om godt et halvt år. Det er 14 dage før 150 års dagen for Slaget på Dybbøl den 18. april 2014.

Det er på høje tid, at vi får en tilbagemelding fra Christiansborg. Man kunne næste foranlediges til at tro, at vi er glemt. Netop derfor er det godt, at der nu tages hånd om problemet.

For Sønderborg er det utroligt vigtigt at disse flotte, bevaringsværdige kasernebygninger fra dag 1 igen kommer til at danne ramme om mennesker, gerne unge under uddannelse, som kan være med til at sætte præg på vores dejlige by.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad nu alle ideer og forslag om fremtidig anvendelse komme frem i lyset. Borgmesteren og Byrådet skal lytte til alle, der vil hjælpe os med at sikre liv og nye aktiviteter på Sønderborg Kaserne. Jeg håber, at Forsvarsministeren er indstillet på at hjælpe Sønderborg, og at stat, region, kommune og private investorer kan samarbejde om en ny fremtid for Sønderborg Kaserne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 Uddannelse, Sydals

Elev fra Mommark Handelskostskole hædret med Fagprøveprisen 2022

3. oktober 2022 Uddannelse

Fredag blev de bedste elever inden for dansk handel hædret ved Fagprøveprisen 2022 på Børsen i København. Blandt prismodtagerne var Ceciliea Poulsen, udlært hos PensoPay, som fik en flot andenplads blandt eleverne på handelsuddannelsen og 20.000 kr. Med for at overvære prisoverrækkelsen var Ceciliea Poulsens underviser, Mona Læssøe Rask, fra Mommark Handelskostskole. Hvert år laver […]

Læs mere...