Læserindlæg: Stor tak til Carl Holst

22. oktober 2013 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Erling Lundsgaard, Venstre, skriver:

Formanden for Region Syddanmark Carl Holst har inviteret Forsvarsminister Nicolaj Wammen og Sønderborgs borgmester til et møde om Sønderborg Kasernes fremtid den 6. november 2013. Det er et super godt initiativ set i lyset af, at man på Christiansborg lovede at arbejde hårdt for, at Sønderborg Kaserne ikke skulle stå tom, når Hærens Sergentskole flytter.kaserne

Artiklen fortsætter under annoncen

Hærens Sergentskole stryger flaget den 4. april 2014, det vil sige om godt et halvt år. Det er 14 dage før 150 års dagen for Slaget på Dybbøl den 18. april 2014.

Det er på høje tid, at vi får en tilbagemelding fra Christiansborg. Man kunne næste foranlediges til at tro, at vi er glemt. Netop derfor er det godt, at der nu tages hånd om problemet.

For Sønderborg er det utroligt vigtigt at disse flotte, bevaringsværdige kasernebygninger fra dag 1 igen kommer til at danne ramme om mennesker, gerne unge under uddannelse, som kan være med til at sætte præg på vores dejlige by.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad nu alle ideer og forslag om fremtidig anvendelse komme frem i lyset. Borgmesteren og Byrådet skal lytte til alle, der vil hjælpe os med at sikre liv og nye aktiviteter på Sønderborg Kaserne. Jeg håber, at Forsvarsministeren er indstillet på at hjælpe Sønderborg, og at stat, region, kommune og private investorer kan samarbejde om en ny fremtid for Sønderborg Kaserne.

 

15. april 2024 Samfund, Sønderborg

Vikingeklubben åbner

15. april 2024 Samfund

Vi åbner Vikingeklubben igen på fredag kl. 06:00, oplyser bestyrelsen. Søndag fra kl. 12-14 er der officiel indvielse med øl og pølser til medlemmerne. Klubben har været lukket siden stormfloden, hvor skaderne på bygningen var omfattende. Vægge blev ødelagt, klinker flået af gulvet, døre og brusevægge blev revet ud. El-installationer stod under vand, højvandsskotter var […]

Læs mere...