Læserindlæg: Stor tak til Carl Holst

22. oktober 2013 Debat

Byrådskandidat Erling Lundsgaard, Venstre, skriver:

Formanden for Region Syddanmark Carl Holst har inviteret Forsvarsminister Nicolaj Wammen og Sønderborgs borgmester til et møde om Sønderborg Kasernes fremtid den 6. november 2013. Det er et super godt initiativ set i lyset af, at man på Christiansborg lovede at arbejde hårdt for, at Sønderborg Kaserne ikke skulle stå tom, når Hærens Sergentskole flytter.kaserne

Artiklen fortsætter under annoncen

Hærens Sergentskole stryger flaget den 4. april 2014, det vil sige om godt et halvt år. Det er 14 dage før 150 års dagen for Slaget på Dybbøl den 18. april 2014.

Det er på høje tid, at vi får en tilbagemelding fra Christiansborg. Man kunne næste foranlediges til at tro, at vi er glemt. Netop derfor er det godt, at der nu tages hånd om problemet.

For Sønderborg er det utroligt vigtigt at disse flotte, bevaringsværdige kasernebygninger fra dag 1 igen kommer til at danne ramme om mennesker, gerne unge under uddannelse, som kan være med til at sætte præg på vores dejlige by.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad nu alle ideer og forslag om fremtidig anvendelse komme frem i lyset. Borgmesteren og Byrådet skal lytte til alle, der vil hjælpe os med at sikre liv og nye aktiviteter på Sønderborg Kaserne. Jeg håber, at Forsvarsministeren er indstillet på at hjælpe Sønderborg, og at stat, region, kommune og private investorer kan samarbejde om en ny fremtid for Sønderborg Kaserne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 112, Gråsten

Politiet jagtede en motorcyklist

16. september 2021 112

Onsdag middag ville en politipatrulje standse en motorcykel, som kørte på motorvejen i retning mod Sønderborg, men motorcyklisten stak af. “Patruljen satte efter motorcyklen og i Gråsten by sluttede jagten, da motorcyklisten væltede i et sving på Slotsgade ved Fredensgade”, siger politikommissær Jan Rasmussen. Motorcyklisten – en 29-årig mand fra Aabenraa – fik det, som […]

Læs mere...