Læserindlæg: Tag demokratiet tilbage – sådan lyder Alternativets valgkampsmotto

Alternativet satser på pladser i Byrådssalen. Arkivfoto: Ole Kæhler
Alternativet satser på pladser i Byrådssalen. Arkivfoto: Ole Kæhler
12. juni 2024 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Mikael Hertig, Alternativet, skriver:

Byrådet nægtede sidste år at ville opfylde forvaltningsloven og databeskyttelsesloven, Det handler især om borgere, der står for reelt at blive straffet i form af bortfald eller tilbagebetaling af sociale ydelser. De har ret til og krav på at blive vejledt om deres rettigheder, herunder til at få rettet falske oplysninger om sig selv.

Men det ville Byrådet ikke. Nu bliver det punkt ét i vores valgkamp, selv om det er besynderligt, at en del af kampen handler om at få Byrådet til at rette sig efter gældende  lov.

Under mottoet: ‘Tag demokratiet tilbage’ stiller jeg op for Alternativet op til næste kommunevalg i 2025. Vi starter lidt tidligt, også for at få genrejst vores partiorganisation.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...