Læserindlæg: Ungdomsskolens klubtilbud skal tilbage til Nordborg

Ungdomsskolens 'hovedkvarter'. Arkivfoto: Ole Kæhler
Ungdomsskolens 'hovedkvarter'. Arkivfoto: Ole Kæhler
12. juni 2024 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Formand for Ungdomsskole, Erik Lorenzen, skriver:

For en del år siden blev vi i Ungdomsskolen nødt til at flytte klub Pitstop fra Storegade i Nordborg til Havnbjerg gamle skole. De daværende lokaler var for dyre i drift og husleje. Der var flere andre muligheder i spil i Nordborg by, men uden held til at vi kunne finde egnede lokaler.

Velvidende at klub Pitstop – med valget af Havnbjerg gamle skole – ville give lidt udfordringer for de unge med at komme til og fra klubben, så var der de bedste lokaler til rådighed på denne matrikel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu står Nordalsskolen over for en stor renovering og Ungdomsskolens klub Pitstop skal tænkes med ind i den proces. Ved at flytte tilbage til Nordborg kan samarbejdet mellem skolerne i området, Ungdomsskolens klubmedarbejdere og SSP styrkes og derved få flere unge med i de gode og sunde fællesskaber omkring klub Pitstop.

Som formand for Ungdomsskolens bestyrelse og medlem af den Socialdemokratiske byrådsgruppe vil jeg sammen med dem arbejde konstruktivt for, at Klub Pitstop igen får base i Nordborg , når den kommende renovering af Nordalsskolen er slut.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...